En bra dag

You are here:

En dag ka se så olika ut, i ett kreativt yrke är man beroende av att kunna ta in inspiration. Vissa dagar fungerar bättre än andra och idag var det någon slags vårflod som slog emot mig på vägen till kontoret. Dagens flöde var ganska typisk för mig, som ofta promenerade jag med musik i öronen när ögonblicksbilder började lagras i mitt minne. Första bilden består av en tjej i sneakers, inte så ovanligt men denna tjej hade en röd och en blå sko på sig och jag blev helt enkelt lite glad av att se detta. Efter detta fortsatte  bilder av min omgivning lagras som fina ögonblicksbilder. I morgon är kanske en lite sämre dag för kreativiteten så jag passar på att suga in allt jag kan idag.

Just nu bygger KGD webbplatser åt Wedevåg Tools, PrintOlsson, Scand-All och Ingvald. Samtidigt sker uppdateringar åt Paam systems, Hothouse Studios (Stoneham, Sixtyseven shoes), Ligma Group m.fl.

Kommentera