I röret vecka 9 och 10

You are here:

En hel del kreativt arbete för tillfället vilket stimulerar. Att bygga upp grafiken till en hemsida från grunden, hitta inspiration och influenser är en utav de absolut roligaste delarna av mitt jobb.

För tillfället skissar jag på en ny hemsida till ÖBAB bil i uppdrag tillsammans med Mats Dernánd, Shepherd Reklambyrå. Målet är att producera weppplats och mobilsajt i vecka 10. Väldigt tidigt stadie på skissen så vi får se hur det slutar. Ljust o fräscht är ledorden lite skämtsamt men ändå är det nog ditåt vi ska, jag vill även få med den direkthet och enkelhet som ÖBAB står för i designen. Resultatet får utvisa om jag lyckas.

Förutom detta så jobbar jag på en design till Sailsofts nya hemsida, uppdateringar till Sixtysevensajternas med ny vårkollektion av skor och dito till Anders Ståhl Tradings webbplats. Även ny design till ÖrebroDealen på gång + mobilsajt ett projekt som för ofta får stryka på foten men ligger med parallellt i planeringen. Så nog går det att fylla 80% arbetstid och lite till om man skulle vilja!

 

Kommentera