Kaffekopp, hopp och längtan efter dopp

You are here:

En vis man sa en gång: ”Det magen har, har den” så sant. Det är även så att när värmen kommer, då kommer den. jag tycks aldrig vara beredd på den, men helt plötsligt så är det sommarvarmt i luften och ökenvarmt på kontoret. Med ens kommer jag ihåg varför det alltid är dubbelt, nej trippelt skönt att sluta tidigt på dagen, nu när värmen har kommit.

Med längtan efter semester och ledighet kommer också en känsla av att hitta avslut på de projekt som är igång och satsa på en lagom mängd jobb som ska göras innan badbyxorna, hängmattan och den där deckaren tar över helt.

I KGDs projektlåda ryms innan sommaren 3 webbsajter som ska upp och stå ungefär samtidigt med midsommarstången.

DaCapo Media jobbar med filmproduktion och speakerinläsningar och vill nu på ett smakfullt sätt visa upp lite jobb som gjorts och vad företaget kan erbjuda i allmänhet. Ny sajt ska upp innan semestern.

 

Hothouse Studios är nygamla kunder och kollegor som under gemensam flagg satsar på en skön kombination av marknadsföring, varumärkes- och produktutveckling. Designen är satt och alla önskemål klara, återstår nu bara för mig att väva ihop allt och lansera nya sajten senast igår.

Icing on the cake är en ny bekantskap som är ett agenturföretag. I dagsläget representerar de två varumärken. Alladin är ett ekoinriktat företag som säljer väldesignade köks- och mathanteringsprodukter så som termosar, lunchlådor,
och on the go-produkter. Keepcup är en återanvändningsbar kaffemugg att ta med sig
från hemmet eller kaffebaren. Unik design och funktion som håller baristastandard.

Kommentera