Lagkänsla

You are here:

Att vara sin egen kapten på skutan och att styra sin arbetstid o.s.v. är något jag vant mig vid och ibland glömmer jag bort vilken enorm frihet det innebär. Det är en utav uppsidorna med min situation som ensam företagare, något som är lite tuffare är att alltid stå stark mol allena. Ibland kan man sakna ett partner att genuint dela allt med precis i stunden när det sker. Som tur är är jag lyckligt lottad med att omge mig med ett härligt nätverk.

På sistone har det som låter så bra i teorin verkligen fungerat i praktiken – att skräddarsy ett team för ett specifikt projekt kan verkligen bli hur bra som helst. Att tillsammans med en kollega göra en presentation för kund kan verkligen vara som att spela en bandymatch eller liknande – lite avaktande åker man fram och tillbaka på egen planhalva, gör överlämningar och bygger upp fart. Plötsligt tar den ena fart framåt, precis i rätt ögonblick släpper han bollen till sin lagkamrat som med högre fart fortsätter rakt mot mål, rundar målvakten och låter bollen glida in i mål.

Just nu jobbar jag i ett flertal projekt tillsammans med Mats Dernánd, Shepherd Reklambyrå i Örebro. Bland annat gör vi ny webb åt PrintOlsson i Nora, ScandAll i Frövi/Newquay i Cornwall England och Wedevåg Tools i Vedevåg. Fler uppdrag är på gång. Tack Mats för Lagkänslan!

Kommentera