StyRa solskydd

You are here:
Webbdesign Örebro
webbdesign Örebro StyRa
Webbyrå Örebro StyRa solskydd webbdesign
Webbyrå Örebro webbdesign

Degerfors-företaget KD Solskydd tillverkar solskydd och är en av Sveriges största på det området. Under 2015 lanserades det egna varumärket StyRa. KD Solskydd kom till KGD under hösten 2016 och bad om en webb som skulle stå ut i branschen. Förutom att visa upp deras produkter på ett användarvänligt och modernt sätt så ville de att ”StyRa-känslan” skulle vara nummer ett i form och ton. Målsättningen var hög och ambitiös – jättekul tyckte vi.

Då målgruppen (återförsäljarna)  i väldigt stor utsträckning visar sina varumärken direkt via en surfplatta så blev det givet att designa med surfplattan som utgångsformat.

I den första lanseringen valde vi att lägga en bakgrundsvideo på startsidans huvudyta, videon visar en hand som försöker värja ögonen från solen. Samma känsla och tema följer sedan sajtens alla undersidor där navigering och återförsäljarsök varit väldigt viktiga delar. Produktsidorna är inspirerade av tryckta produktblad, men med digitala fördelar i utfällbara fält, bildvisning och länkning.
Besök hemsidan:
StyRa Solskydd

Uppdragsgivare:
KD Solskydd

Projektet slutfört: Feb 2017