Tid att andas semesterluft

You are here:

Tänk att det finns så många olika typer av stress, men också lugn och harmoni. En panikhungrig skrikande 9-månaders bredvid sig medan man förtvivlat försöker blåsa på den alldeles för varma purén är en typ av alldeles vanlig stress i mitt liv just nu. Men strax före semestern brukar jag också kunna uppleva ”allt måste bli färdigt nu-stressen” och den har varit extra påtaglig i år. (Dock har det levererats en hel del och jag ska dela med mig av detta i augusti.)

Med denna enorma pre-semester-stress i kroppen så fick en kommentar mig att bli alldeles lugn: ”Det är ju bara du förlänger semestern med den tid du måste gå över planerad semesterstart nu”. Och så är det ju naturligtvis, denna plötsliga insikt made me go filbunke. För naturligtvis är det ju som vi alltid brukar säga på kontoret: ”Vi gör ju som vi vill – vi är egenföretagare”.

I detta inre lugn önskar jag nu kunder och kollegor en riktigt skön sommar! Och akta er för allt-jag-måste-hinna-med-under -semester-stressen. Ta istället några djupa andetag av semesterluft och relaxa lite, det är du värd.

This post has 1 Comment

  1. jOhan on 2 juli, 2012 at 13:08 Svara

    Ha en riktigt go sommarledighet! Och tack för att du lefvererade trots semesterstressen! Alltid att lita på.

Kommentera