Full fart i december

You are here:

Att hinna med lite eftertanke mitt i julruschen är inte det lättaste, men det är något med att få ett avslut innan ledighet och kanske också att känna sig lite värd det andningshål som jul och nyår erbjuder. Årets december för KGDs räkning har inte varit något undantag från tidigare år – mycket ska bli klart!

En händelserik och produktiv höst har gett avslut i flertalet webbprojekt bland annat ytterligare ringar på vattnet från ViSam-projektet, där jag i uppdrag av Örebro Kommun skapat en webbmodell för systerprojektet DemensSam. Någonting som egentligen blev klart innan sommaren är webbplatsen handlainora.se. Den aktualiserades dock flera gånger under året då den står som samlande portal för de tre evenemangen Noradagarna, Noramarken och Nora Julmarknad. Naturligtvis var detta ett projekt som ligger mig som ”Norabo” varmt om hjärtat och att kunna få bidra med ett litet lyft för det lokala är härligt.

Inför 2015 så fortsätter det helt klart dels att vara full fart på byrån, men det fortsätter också med Norafeeling då både anrika Leon Sandberg Bosättningsaffär och NoraGlass ska få nya hemsidor. Två genuina och roliga varumärken att jobba med. Självklart ser jag också fram emot Skid-SM i Örebro där jag som formgivare av logotyp och webbsponsor glädjer mig åt att följa evenemanget på både in- och utsida.

Det är också kul att det är mycket jobb i nygamla konstellationer på gång och igång. Tillsammans med Lotta Bergman, Shepherd Reklam Jönköping så bygger jag ny hemsida åt Profiduct som tillverkar ventilationskanaler. Tillsammans med Hothouse Studios och digiPlant så skapas en digital annonskampanj åt Atkins Sverige som kommer lanseras i mellandagarna på Facebook – spännande att se om just du tillhör någon av våra målgrupper för Atkins Proteinbars!

Med mycket spännande jobb i antågande 2015 så ser jag fram emot ny energi under kommande ledighet, 7:e januari hittar du mig tillbaka på kontoret. Till dess, God Jul och Gott Nytt År!

 

Kommentera