Ner i gruvan

Sällan har Januari varit en så hektiskt månad som i år. Kul att många kunder vill ha vår hjälp just nu och vi jobbar hårt och målmedvetet för att leva upp till förtroendet.

Ny kund för året är Zinkgruvan Mining (obs! bilden ovan är inte från Zinkgruvan), vi ska gör en ny webbplats i början av detta år och arbetet har precis dragit igång. Vi är jätteglada och stolta att få vara leverantör till detta anrika företag! Uppdraget görs i samarbete med Shepherd Communication.

Fler nya webbplatser är på gång via samarbetet Shepherd-KGD. Via Shepherd jobbar vi just nu med nya webbplatser till ViByggare och Amphi-Tech. I båda projekten hjälper Kreativa Byrån oss med den tekniska produktionen. Till Vibyggare har vi också gjort en hel del trycksaker och slipat till den grafiska profilen.

Bland övriga jobb som ligger nära en lansering hittar vi ett nytt kommunikationskoncept för Styra solskydd. Konceptet är framtaget av reklambyrån Think Happy Thoughts och vi översätter det till webben.

I produktion ligger också ett delvis nytt samarbete där vi genom Roger Elverskog tar fram design och produktionsleder en ny webbplats för talarförmedlingen SPIK.

Man kan lugnt säga att det bubblar i våra lokaler på Älvtomtagatan i början av 2018 och det gäller inte bara i vår del av huset. Hela konceptet med Creative House känns oerhört starkt just nu och det är ingen slump att nästan alla samarbetspartners som nämnts ovan sitter i samma byggnad. Det skrivs artiklar om huset och dess företag i princip var och varannan dag och det är långt ifrån bara i lokal press. Har du inte kollat in konceptet och läst om kraften i det så är det så gör det här. May the Force be with you.

Föregående inläggNästa inlägg